Mamma Mia

                                       
Igår så såg Jag, Sanne, Jessica och Sarah på den här filmen på bion. Den var helt underbar, man ville hela tiden ställa sig upp och dansa och sjunga med i låtarna. Jag ska verkligen gå och se den igen med mamma för jag skulle nog kunna se den hur många gånger som helst. När filmen kommer ut ska jag köpa den, jag ska nog även köpa skivan med alla låtar för dom är så himla bra. Men innan filmen började så gick vi på stan och självklart försvann lite av lönen, jag som skulle försöka spara lite den här månaden haha, vilket inte går så bra än så länge i alla fall.

Idag ska jag fira Sarah som fyller år GRATTIS RARING! Då får jag även träffa min pojke har saknat honom så himla mycket fast vi sågs lite igår innan vi åkte in till stan. Igår kom jag även på att vi hade varit ihop i en månad nu,vilket jag kom på när vi var på väg in till stan, fy på mig. Men nu ska jag nog göra i ordning mig för vi ska snart äta lite mat.


Städning!

Nu satt man vid bloggen igen! Min morgon har inte varit den allra bästa, Jag vaknade med världens magvärk sen väntas en dag med städning i huset så himla trist men sånt är livet tyvärr. Jagt jobbade som sagt igår och jag slutade inte förren halv 10 så efter jobbet åkte mamma och jag till b-hallen för att köpa chip,  för jag fick världens sug efter chips hahah När vi väl var hemma tittade vi på filmen på smällen som var hur roligt som helst.

Men nu måste jag nog sätta igång att städa så jag blir klar nån gång.  Men jag vill även säga GRATTIS MAMMA på födelsedagen! Jag ska nog köpa blommor till henne sen så hon blir riktigt glad.

Uppdatering

Hej igen! Nu uppdaterar jag äntligen igen. Jag har verkligen inte haft tid eller ork att skriva nått. Men nu när mitt sommarjobb är slut så har jag tid igen. Fast just nu sitter jag på jobbet för de behövde lite extra personal på kvällen så en dag extra fick jag jobba vilket inte gör nått., pengar är alltid bra att ha.  Det har faktiskt inte hänt så mycket den senaste tiden, jag har mest varit med min pojke och kompisar och även innebandy träningarna har ju också dragit igång. Fast jag har inte haft tid att träna än men nästa vecka ska jag verkligen börja. Jag har ju inte rört på mig på hela sommaren så jag behöver verkligen träna haha.

Men nu måste jag jobba lite får se om jag skriver lite mer imorgon.

RSS 2.0