Ny look!

Jaha då var man korthårig ;D skönt att slippa allt det slitna hår som jag nu har haft ett bra tag. Sen när jag kom hem från frissan så fick Pontus lägga in en mörk färg i mitt hår. Nu är det äntligen lite snyggt i alla fall ;D Nu ska jag snart gå och lägga mig och mysa lite med Pontus innan han ska sova.

Längtar till jul

Jag trodde aldrig att jag skulle längta till julen, jag hatar ju kylan. Men nu har jag beställt jätte söta julgardiner och en fin adventljusstake. jag ska lägga upp lite bilder på dom. Vi har ju även spenderat lite pengar på ikea med, så nu börjar det att se skapligt ut här hemma. Men här är julsakerna jag beställt;


                                    

LEDIG

Precis nu fick jag veta att jag slipper att gå på praktiken i helgen:D Jag skulle ha jobbat delat idag, så jag började 7 sen jobbade till 11 sen åkte jga hem för att vila upp mig innan jag skulle ha börjat igen kl 4, men min handledare tyckte det var onödigt eftersom jag redan har jobbat dom timmar jag behöver på en vecka. Det ska bli så skönt. Imorgon ska vi åka till Ikea och då kan vi ta det lugnt där inne och gå och kolla runt.

Men nu ska vi snart iväg till pontus släkt och grilla god mat, sen får jag träffa lilla bebisen:D Kanske kan skicka in lite bilder på vad det blir för några fynd imorgon:D


Städa

Idag har jag varit på praktiken hela dagen. Efter jag har slutat åkte jag till Lidl och shoppa lite små grejor jag spanat in under dagen. Det blev en iskrossare m.m :D När jag äntligen kom hem så fick jag för mig att städa lite smått, vilket behövdes. Nu är jag helt slut haha. Jag längtar till Söndag då vi ska åka in till Ikea och handla lite nya möbler;) Nu önskar jag att våran soffa, fotölj och soffbord vi beställt ska komma nån gång, jag är så trött på vårt gammalt skit vi har. Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på en film:)

Ledig

Idag är min enda lediga dag i veckan, lite trist men så är det att ha praktik ;P Jag har inte gjort så mycket som jag behövde idag. Vi behöver verkligen städa i våran lägenhet, men jag har verkligen ingen lust idag, vem har det egentligen. Men vi kan ju prata om det jag har gjort istället. Jag och pontus åkte och hämtade en kattunge idag som hans syster Martina skulle ha, hon har ju en lite bebis nu så hon kunde inte hämta den själv. Den var jätte söt, man blev lite sugen men vi har ju redan 2 underbara katter.
 Just det jag har ju inte berättat att vi har skaffat en katt till efter vi förlorade Bagera i April. Nu har Max en lite tjej att leka med, dom är så söta ihop hoppas vi kan skaffa kattungar med dom. Jag ska visa en bild på henne, men jag har inte laddat upp på dem på datorn än.

 Sen gjorde vi en smaskig middag hemma, som var klyftpotatis med grillade grönsaker, kyckling och Bearnaise sås. Det var jätte gott! Nu sitter man själv i lägenheten, pontus jobbar eftermiddag, så han kommer inte hem förren halv 11 ungefär :S Saknar honom redan. Men nu ska jag nog sätta på en bra film att kolla på så vi hörs!

Oops!

hahah jag har verkligen inte uppdaterat på ett bra tag ;D Men ska jag vara ärlig så har jag verkligen inte haft tid. Jag har jobbat i stort sett hela sommaren, sen kom jag in på den utbildningen jag sökte så nu är man ett skolbarn igen ;P Om 1½ år så är man undersköterska.

I nuläget har jag praktik på Betarens hemtjänst i 5 veckor och det är skit roligt. det är skönt att slippa åka buss ett tag i alla fall. Efter praktiken så väntas en veckas lov, där ni! det var ett tag sen man hade lov :D

Men nu ska jag titta klart på kändisdjungeln. jag ska försöka uppdatera lite mera nu;P vi får se hur det blir med det.


RSS 2.0