Hej igen!

Nu bloggar jag igen, jag har verkligen inte haft tid att blogga och ska jag vara helt ärligt också så har jag inte varit sugen heller.  Men nu ska jag sätta igång igen. Jag har gjort så himla mycket de senaste veckorna. Jag har varit på bio med pojken och så har jag även varit sjuk vilket inte var så himla roligt. Vi har också spelat en DM match mot Norrköping som vi vann med 6-2. Vi spelade grymt bra för en gångs skull. Snart är det dags för träning igen är faktiskt inte så sugen på att träna men jag måste komma i form innan vi ska spela nästa match som är i slutet av denne vecka. Det värsta är att just idag när det är träning så är allt bra på tv. Men jag får väl spela in lite som jag kan titta på efter träningen.

Om 3 dagar har  min pojke och jag varit ihop i 2 månader. Älskar dig Pontus :)

                                             

match!?

Idag har jag fått jobba extra på Högby. Jag var på jobbet kl 7 imorse och fick sedan gå hem vid 3 jag var lite trött för jag hade sovit dåligt pga att jag hade så himla ont i halsen under natten. När jag kom hem  från jobbet så bytte jag kläder lite snabbt och drog sen  till Sanne för vi skulle spela lite the sims och counterstrike innan vi ska spela en träningsmatch mot Vingen. Men jag ska inte vara med för jag börjar bli som sagt sjuk så min mormor förbjöd mig att spela så det är väl bäst att lyssna på henne hahah. Vi får se hur det går för resten av laget, vi har ju knappt hunnit tränat nått och vi ska spela cup näste helg det blir roligt! Men nu ska vi strax åka till samlingen.
Efter matchen blir det väl en filmkväll hemma och sen sängdags eftersom pojken är ute och festar ikväll och jag ska upp tidigt imorgon för att jobba igen.

Trött!

Sådär nu har man tränat klart och jag kan direkt säga att jag inte är i form. Jag har så himla ont i kroppen nu, så man får säkert träningsvärk imorgon, jätte roligt eller inte. Nu väntar jag på att Sanne ska duscha klart så jag kan hoppa in själv. För ikväll ska jag sova hos Sanne och hålla henne sällskap när Richard jobbar natt. Efter vi har duschat blir det att fixa käk, man blir alltid hungrig av att träna. men nu ska jag själv hoppa in i duschen, får se om jag skriver nått imorgon.

Träning

Jaha då var det dags igen för att börja träna. jag håller på just nu att packa ner träningskläderna innan jag ska dra till Sanne. Jag har inte tränat sen typ Mars vilket är ett bra tag sen, så jag är väldigt otränad. Jag kommer att dö!!! ahha
men jag ska väl fortsätta med att packa och så.  jag kanske bloggar senare om hur det gick på träningen.

RSS 2.0