Rix Fm

Igår hade vi mösspåtagning så himla skönt att det bara är en vecka kvar till studenten jippi. Så nu har studentveckan börja, jag och några till ska dra in till Norrköping på måndag. Det ska bli hur roligt som helst, jag längtar. Men som sagt efter mösspåtagningen så drog jag till mormors jobb för jag var tvungen att fixa några tider som jag ska jobb innan mitt sommarjobb börjar. Efter det gick vi på marknaden en sväng innan jag var tvungen att åka till Linköping med min syster. För vi skulle gå på rix fm festivalen och min systers ex hängde också med oss, han tog massor bilder åt oss som jag kommer att lägga upp när jag får dom. På rix fm så var det  Brolle, Takida och EMD några av artisterna som var där.

Men vi hade roligt och kvällen slutade på Mcdonalds där jag blev bjuden på glass och en dricka av Mattias.


hej!

Hej! Marie ville att jag skulle skriva något på bloggen för vi har ingenting att göra. Jag väntar på att matten ska börja för vi ska få fika av Uno. Marie hänger nog med och snor till sig lite haha.
Man får hoppas att man får sola lite idag. Imorgon ska vi äntligen ha våran mösspåtagning efter det är det marknad.

Det blev nog inte ett så seriöst blogg inlägg men det är alltid nått.

Glass time

Idag hände det något roligt, Marie och jag blev sugna på glass så vi gick till kafeterian och köpte oss en. Marie köpte en Solero och jag en Magnum. Det rolig var att Marie började slicka på sin och efter nån sekund så började hon skrika att hon satt fast. Hahah hon hade fastnad med tungan på glassen. Amanda trodde att hon skojade och började dra i glassen, men Marie fick jätte ont och bara skrek ännu mera. Man såg verkligen hur tungan följde med glassen när man drog. Alla runt kafeterian började att asgarva. Det är bara Marie som lyckas med sånt här. 

Men nu måste jag hitta på något och göra i en timma innan jag ska till frisören. 

Äntligen

Idag ska jag äntligen klippa och färga mitt hår. Ska bli så skönt med kort lugg igen. Nu måste jag bara vänta till halv 2. Jag har nog bara en lektion idag och den slutar halv 10 så jag får vänta i skolan i några timmar haha
Jag tänkte ju inte på att vi kanske inte skulle ha några lektioner den här veckan.

Men nu måste jag gå min svenska lektion börjar om nån minut.

Springtur

Igår så ringde Sanne och frågade om jag ville ut och springa en runda eftersom det var så fint väder. Vi behöver röra på oss, för vi har inte tränat sen i mars hahah illa. Men nu har vi bestämt att vi ska springa en gång per vecka så vi kommer igång snart. Vi har även bestämt att vi inte får äta massa  onyttigt i veckorna och att vi ska gör minst 50 sittups och 10 armhävningar varje dag. Nu får vi se hur detta går hahha 


Eurovison

Nu äntligen bloggar jag igen har verkligen inte orkat.  Jag träffade Sanne igår hon har äntligen kommit hem från Spanien. Gumman har bränts sig jätte mycket i ansiktet, hon ser ut som en tvättbjörn hahah.

Vi kollade på en film som heter American Crime,  den var hur bra som helst och den var även en verklighetbaserad. Jag fattar inte hur människor kan vara så elaka. Ni som inte har sett den måste bara se den så ni förstår vad jag pratar om. Efter filmen gjorde vi tacos som vi åt till Eurovison song contest, jag fattar verkligen inte hur länderna röstar, det var hur många dåliga låtar som helst som kom före Sverige.  Men vi hade roligt ändå, Sanne fick oss att garva hela kvällen med sina bra kommentarer. Hahha.

Men nu måste jag verkligen skriva mitt studenttal som jag ska redovisa imorgon.

Sola

Nu var det dags igen! Sanne och jag har precis bokat en tid för solning, Jessica skulle också ha följt med men hon hinner inte hem från Linköping. Men hon har ju precis kommit hem från Thailand så hon är ju brunare än oss i alla fall hahha. Vi ska istället hänga med henne när hon solar på söndag.

Men nu måste jag skynda mig på och göra iordning mig  och packa för vi har en tid kl 12 vilket är snart.


Tisdag


Idag är det tisdag och just nu har jag rast i över två timmar, vill hellre ligga i sängen och sova för att jag mår inte så bra. Jag skulle kanske sola med Sanne idag får se om jag orkar måste ju bli brun till studenten men det går inte så bra eftersom jag inte har några pengar hahah 

Men nu ska jag väl se till att skriva klart lite arbeten men det är så tråkigt!!

Nationellt prov

Har nyss haft natioellt prov i matte C  i fyra timmar, vilket inte gick så bra. nu kommer jag vara deprimerad ett tag, får försöka muntra upp mig med det fina solskenet.

Så nu ska jag ut och sola lite och bara ta det lugnt, har ju redan slutat för dagen vilket är ett plus i alla fall.
Hoppas ni får en bra fredag!

Sommar


Nu sitter man i skolan igen,  usch för att sluta tjugo i fem idag. Vill ju vara ute  när det är så fint väder, det händer ju inte så ofta man börjar märka att sommaren är här!!. Ska egentilgen sitta och skriva filosofi men jag orkar verkligen inte våran vikare är så himla dålig orkar inte med henne längre.alla i min klass hatar henne!

Men jag ska väl göra lite nytta nu, så jag blir klar med sista uppgiften någonsin i filosofi. det ska blir så himla skönt att ta studenten inte långt kvar nu.

Look who's here.

Nu har även jag bestämt mig för att komma in i bloggvärlden. Hur ska detta gå? Jag ska i alla fall försöka hålla mig uppdaterad dagligen.

Sanne hjälper mig just nu att fixa med en design, går mindre bra dock. Skulle ärva hennes gamla men det är nått med kodningen som krånglar. Så... Ni får stå ut med denna design ett tag framöver kanske? Suck.

Ha en bra onsdagskväll.

RSS 2.0