Boring!

Nu sitter jag i skolan fick sluta en halvtimma tidigare än vanligt. Men jag måste vänta på den förbannade bussen som inte kommer förren 20 över 2 och det är om en timma. Alla klass kamrater har redan gått hem så nu sitter jag i datasalen och har det tråkigt.


God bless mormor

Nu är det väldigt dåligt med pengar, vi har typ ingen mat så vi har grävt fram allt vi har i frysen. Så här tomt har det aldrig varit i våran frys. Därför är det bra att ha världens bästa mormor som har bakat massor av bröd till oss så vi slipper köpa det. Sedan ringde pappa och sa att han hade min lönelapp, sen inventeringen på höstlovet. jag hade totalt glömt bort det så nu får vi lite pengar på fredag redan annars vet jag inte hur vi hade klarat oss. Men nu ska jag bara sitta och ta det lugnt efter en jobbig helg, jag är super trött hoppas jag kan sova inatt blir tokig annars. Imorgon måste jag vara alert för då har vi hjärt och lungräddning och ett grupparbete att skriva, får hoppas att andra hälften av gruppen kommer, är väldigt trött på att jag och min kompis ska skriva hela skiten själv. Men nu ska jag vänta på att Ullared börjar.

Skola

Nu är praktiken slut och det är dags att börja pendla in till skolan igen. Jag bara hunnit gått 2 dagar och redan behövt skriva 2 uppgifter. Men dem har jag redan gjort färdigt och lämnat in nu ska jag bara titta på en film och skriva lite om fördomar och lite reflektioner och sånt, för jag missar det när jag på torsdag åker till ULLARED!!! Jag har till och med fått med mig Pontus så det blir ett gäng som åker.

Imorgon har jag mycket att göra. Jag ska till veterinären med Tiara. Hon ska få sig en lite spruta sen ska jag se om vi kan få p-piller till henne också, så hon inte blir på smällen! Sen måste jag handla lite och göra matsäcken till torsdag. Men nu ska jag se om jag orkar se på den där filmen.

RSS 2.0