Work

Nu var det dags igen för att jobba!. Ska faktiskt erkänna att jag har längat tills jag ska börja jobba igen, tycker det är så himla roligt...
Men nu ska jag skriva lite om vad jag gjorde igår, vilket inte var så mkt. Först spelade jag lite tv-spel med systern, sen tittade jag på fotbollen och SPANIEN VANN JIPPI! Heja Heja TORRES!!! hahah ni som känner mig vet att jag är lite kär i Torres!. Men för att avsluta söndagen så tittade jag på Arn Tempelriddaren och den var hur bra som helst, men nu måste jag vänta tills nästa film kommer ut för att veta vad som händer sen.

Men nu måste jag dra, ska hinna äta lite innan jag ska till jobbet.

Party

Jag tänkte skriva lite om vad som hände igår kväll. Först var Jag, Sanne och Jessica på smultronstället som jag redan har skrivit om. Men när vi var på väg hem så fick Jessica och jag för oss att vi skulle följa med Sanne och några andra till Otten. Jag hade egentligen inte råd, men som tur är har man en snäll mamma som lånar ut lite pengar. Men det var hur som helst roligt på Otten och man fick även träffa Vincent. Men jag kom inte hem fören kl 4 så jag är lite trött fast jag nästan sov bort halva dagen, men det kan ju bero på att jag var bakis också hahah.  Jag tror jag hade sovit ännu längre om inte Marie skickade ett sms som väckte mig. För vi skulle träffas idag och hitta på nått, men Emine kunde tyvärr inte komma. Så Marie och jag fick äta kladdkakan själva plus att vi vräckte i oss tårta och glass så nu är jag mätt.  Vi får se om vi kunde träffas nått under nästa vecka allihopa. Men nu måste jag nog gå och lägga mig är som sagt lite sliten efter igår.

Smultronstället!!

Nu är man ledig hela helgen, vilket är otroligt skönt. Idag på schemat står det smultronstället med Sanne och Jessica. Vi ska åka tidigt för vi ska ha en hel dag i Söderköping ha picknick och senare avsluta dagen med smultronstället mums kan knappt vänta längre men som tur är så ska vi om en halv timma åka!. Kanske så tar jag några kort så ni får se senare. Men nu måste jag dra om jag ska hinna allt innan Sanne kommer och hämtar mig för vi måste hämta bilen vilket är hemma hos Sannes föräldrar.
Hoppas ni får en bra dag också?

Nu är man igång igen

Nu bloggar jag äntligen igen, har haft så mkt på gång så jag har inte hunnit uppdatera på några veckor. Först har det varit min födelsedag sedan min egen student och direkt efter det började mitt sommarjobb. Men nu har jag en ledig dag innan jag börjar jobba igen. För er som inte vet vart jag jobbar så är det på högby hemtjänst, vilket är faktiskt ganska så roligt, man kan nästan inte tro det men så är det!

Men nu ska jag väl skriva lite om vad jag gjorde igår. Först jobbade jag från 7 till 12, efter det så åkte jag med mamma till Norrköping för att köpa ett par skor till jobbet som jag inte får skoskav av vilket inte är så lätt haha. Men det blev även ett par andra skor från new yorker som jag fick betala för lite för haha man har tur ibland, sen köpte jag även två shorts som det var rea på.

När jag precis kommit hem från Norrköping ringde Sanne och frågade om jag ville träffas en stund och sjunga singstar med henne och Becca vilket inte låter så värst bra haha men roligt var det. Men mitt i allt sjungade så blev vi sugna på choklad och jag undrar också Sanne vart vårat nyttighet schemat tog vägen. Vi måste verkligen börja med den igen eller hur Sanne?
Men nu måste jag dra mig för vi ska äta kyckling och pomme nu mums. Får se om jag skriver nått imorgon också!

Torsdag



Just nu håller jag på med att göra i ordning
mig för om ca 2 timmar tar Sanne studenten.
detta inlägg kommer att bli kort för det ända
jag vill säga är GRATTIS SANNE PÅ STUDENTEN!

Men nu måste jag sätta lite fart så jag
inte kommer för sent.


Studentvecka

Idag hade vi studentlunch i folkets hus, maten var jätte god. Det var lite sorgligt att det var den allra sista lunchen som vi äter tillsammans, kommer nog sakna min klass lite, men mina kompisar kommer jag sakna mest, hoppas vi håller kontakten efter studenten.

Ikväll ska vi dra till Norrköping det kommer att bli jätte roligt. Men först ska vi hem till Verra och förfesta, innan vi åker in. Efter lite fjäsk så kunde pappa komma och hämta oss senare ikväll, fast han ska upp tidigt och jobba.
jag får ta det lugnt ikväll, för jag har ju skolan imorgon. Jag kan inte vara bakis på våran klasskampen hahah.
Men nu har jag bråttom måste hinna dusha och göra i ordning mig innan jag ska dra till Verra.

RSS 2.0