Ladies night

Matchen igår gick grymt dåligt fast vi jobbade upp oss i slutet men det räckte tyvärr inte. Det är inte lätt att spela när domarna är helt emot oss hela matchen. Men nog med det tråkiga så kan jag berätta att jag och många fler i min släkt ska gå på ladies night ikväll i Linköping. Det ska bli så himla roligt, jag längtar verkligen!. Men innan det börjar ska vi in och äta kina mat som ska bli jätte gott. Men nu ska jag nog bara slappa lite innan mamma kommer hem och vi ska börja göra i ordning oss. Jag kan skriva hur det var imorgon.

Fredag

Ikväll har vi match igen mot Mjölby. jag har verkligen ingen lust att åka dit ikväll. Varför får vi alltid sena matcher mot dom. Men efter matchen ska jag följa med Sarah till stan och hämta min kusin och hans sambo som ska ut och festa lite ikväll. Jag kommer i alla fall somna som en stock  när jag väl är hemma. men innan vi ska dra till samlingen sen så ska Sanne och jag fixa mitt CV för jag måste börja söka jobb. Jag behöver verkligen pengar just nu särskilt när julen börjar närma sig. Fast en julklapp till älsklingen är redan klar.

Igår var jag också med Sanne då vi åkte och hämta hennes nya filmer som hon hade beställt sen åkte vi till hennes mammas jobb och byte bilar för Sanne ska skjutsa till matchen ikväll. Sen åkte vi hem med Simba katten som Sanne hade varit kattvakt åt, som var så himla gullig fast han satt och skrek helt vägen till Lotorp bara för att han är jätte åksjuk. Efter allt detta så såg vi på en av filmerna Sanne fick hem. Vi behöver inte nämna vilken film det va eller hur Sanne? hahaha Senare sen så spelade vi lite cs som inte gick så himla bra för mig i alla fall.

Men nu ska Sanne och jag fixa en skiva till matchen sen ska vi skriva mitt CV. Jag skriver lite mer imorgon.

Wii

Mycket har hänt den här veckan som inte är slut än. Pontus och jag har köpt wii och lite spel som mariokart, smash brothers och marioparty. så vi har spelat ganska så mycket nu,men vi ska ha en spelkväll idag för då kommer mormor och Lasse hit och provar får se om man får skratta lika mycket som man fick när pappa och johanna körde haha. Igår var jag på sjukhuset vilket inte var lika så roligt. Jaghar fått urinvägs infektion, och jag hatar det för det gör så förbaskat ont. Men det känns redan bättre när jag ätit medicin i nån dag bara. Men nu måste jag göra i ordning för jag måste hjälpa farmor med hennes mobil och handla en ros till begravningen imorgon. jag skriver lite mer imorgon igen.

RSS 2.0