Nu är det dags!

Nu är det dags för den inplanerade folkracet. Pontus mamma fick det i födelsedags present att åka folkrace. Men jag ska inte åka i alla fall, det får bli Pontus som gör det. Det ska bli jätte roligt att se på. Alla Pontus syskon ska åka förutom hans bror, sen är det respektive med  som ska åka. Folkracet är i Linköping så vi ska åka snart så  nu ska jag fortsätta göra mig iordning för vi ska hämta Pontus kompis innan. Kan skriva sen vem som vann.

Praktik

Idag har jag haft praktik från 7 till 4, men min handledare som är bäst skickade hem mig redan halv 3. Vilket var jätte skönt för jag har sovit så dåligt de senaste nätterna så jag är helt slut. Men nu är jag ledig i hela 3 dagar och då ska jag vila och sova ut riktigt ordentligt. Imorgon ska jag nog vara lite med min syster som kommit hem från arboga för att kolla på hockey, vi ska nog hälsa på farmor lite, vi får se. Men nu ska jag sätta mig och kolla lite på tv och vänta på att klockan ska bli halv 11 för då kommer Pontus hem. Jag har inte sett honom sen halv 7 imorse.

Just de jag berättade för en vecka sen att vi hade beställt en soffa som skulle ha kommit  för 2 veckor sedan, men leverantören är tydligen en skitstövel och ljugit för oss, så  nu har han som vi beställt av bytt leverantör så nu tar det ännu längre innan jag får min soffa. Jag som ville ha den innan Pontus syster från Stockholm kommer hem så hon får se den, men men så det nu. Jag hatar estländare just nu, men det ändras nog när jag får min soffa, förhoppningsvis kommer den nästa vecka.


Taco kväll

Dagen började med att jag gick upp kl 6 för att göra mig i ordning inför praktiken, då ser jag att det är världens största bajs hög i hallen. Jag var tvungen att väcka Pontus så han kunde hjälpa mig, vi misstänker att det är Tiara för hon är väldig lös i magen så nu ska vi prova ett nytt torrfoder som inte innehåller massa mjölk, så vi slipper torka bajs varje morgon.

Ikväll ska vi festa till det och äta tacos. Vi har bjudit hem pontus föräldrar. Men jag har ingen gurka för den var SLUT! hur kan man få slut på gurka fattar det inte. Jag får åka till en annan affär och köpa lite dricka och gurka annars blir det inte nån bra tacos;D hahah Men nu ska jag gå och pussa på Pontus, han har vaknat äntligen.

Paket

Mina julgardiner har kommit :D  nu är Pontus iväg och hämtar paket.

Tvätt

Just nu håller jag på att tvätta våran stor hög som vi bildat nu ett tag. Det är inte så värst roligt men nu är jag nästan klar:D Skulle behöva åka och handla lite mat också får se när Pontus vaknar så han kan ta över tvätten så jag kan åka till affären, måste göra lite mat med börjar bli ganska så hungrig. Men nu ska jag ner till tvättstugan igen.

Söndag

Idag har jag varit med Sanne, vi har varit inne i stan och handlat lite för mycket;P jag hittade ett par jeans leggins och en stickad tröja lite trosor och några t-shirtar som var till Pontus sen hittade jag söta saker till mina katter. Efter vi hade varit på Maxi huset i några timmar så åkte vi till City cross för Sanne behövde handla lite mat. Vi hade det jätte roligt där inne behöver ju inte nämn vad som hände oss eller hur Sanne? hahha. Men nu ska jag titta klart på kommissarien och havet sen är det dags att sova. Man har ju praktik imorgon igen kl 7 börjar jag.

Ladies night!

I lördags så var jag och 11 st till och kollade på ladies night. Det var jätte roligt. Det var andra gången vi var där, nästa år är det 5 års jubileum så vi ska absolut gå den gången med;D Men innan showen började så åt vi middag på Bacchus. Det var väldig dålig service, vi hade för beställt vad alla skulle äta men när vi kom dit så påstod dom att dom inte hade fått nån beställning så vi fick beställa om. Sen var servitrisen jätte virrig och rörde ihop allt men maten var super god i alla fall:D

            

RSS 2.0