Ullared nästa!

Snart är det äntligen dags för Ullared, vi ska åka på fredag kl 4 på morgonen. Nu har jag även fått lön så det blir några tusen att handla upp haha.

Jag åkte även på en förkylning för ca en vecka sen och det ärnu det börjar släppa, så himla tråkigt att det skulle bli just den veckan eftersom vi hade match då mot Vingen som jag jätte gärna hade velat vara med på. Men matchen gick ju bra ändå då mitt  lag slog dom med 11-9 så himla skönt med en vinst.

jag fick även reda på idag att jag får jobba en hel del i jul. Hur konstigt det än låter så ska det bli jätte skönt att få jobba för jag behöver  pengarna  så jag har råd att betala hyran och så sen när jag ska flytta.
Men nu måste jag dra, jag ska skjutas mamma till jobbet!

Happy birthday Johanna!

Igår fyllde min syster Johanna 22 år.

Jag åkte även på att jobba igår kväll, vilket var ganska så bra för det först så behöver jag pengarna för det andra skulle min pojkvän ändå vara med en kompis. Då slapp jag sitta hemma och tänka på hur mycket jag saknade honom. Men idag ska vi ses ;D

Idag ska vi börja  fixa i lägenheten. Vi ska göra i ordning i 3 rum.  Det har jag ju inte berättat att jag ska flytta hemifrån den 1 januari med min pojkvän. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills dess. Men det är massor vi behöver så jag ska åka till Ullared med mamma, Johanna och Sanne och shoppa loss om ca 2 veckor.  Det ska bli jätte roligt eller hur Sanne!?
Men nu måste jag göra mig i ordning för vi ska snart åka. Vi väntar bara på att Pontus ska vakna!


RSS 2.0